Гра Запусти Ляльку

Пригоди ганчір'яної ляльки тривають! Тканинні ляльки вже давно стали предметом для випробувань і головним об'єктом для тортур. З їхньою допомогою можна запросто перевірити тяжкість предметів і випробувати парочку прийомів. Тепер маріонетки стали найкращим аністрессом!

Як грати?

У грі "Запусти Ляльку" ми приготували для вас нове завдання для ганчіркового героя. Тут ви зможете відправити лялечку в політ за допомогою великої гармати. Маріонетка послужить ядром, яке потрібно запустити якомога далі. Звучить дуже просто, але насправді все трохи не так. Після запуску лялька приземлятиметься і підскакуватиме на великих платформах.

Ваше завдання - приземлятися на платформи та долати численні перешкоди. Бережіться гострих циркулярних пилок. Якщо міні-версія знаменитого Баді приземлиться на гостре коло, то ви програєте. Це ж станеться, якщо ваш герой потрапить у прірву. Намагайтеся приземлятися прямо на блок і відстрибувати далі. Продемонструйте блискавичну реакцію і подолайте максимальну дистанцію, щоб заробити більше очок. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Запусти Ляльку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 240)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ragdoll Fall.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 240 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри