Гра Новорічний Джетпак

Ну, що, хлопці, політаємо? У грі "Новорічний Джетпак" на вас чекають дивовижні пригоди на висоті пташиного польоту. Одному юному вченому вдалося створити надпотужний джетпак. Цей реактивний ранець дає можливість перелітати з одного місця на інше з величезною швидкістю. Цей винахід допоможе людям швидко переміщатися без сторонньої допомоги.

Зараз на вас чекає святковий політ на джетпаку. Але не варто розслаблятися, адже в дорозі на вас чекає безліч перешкод. Вашим персонажем буде винахідник у костюмі Санта Клауса. Він бігтиме автоматично, а ви маєте допомогти своєю спритністю і швидкою реакцією. Ви будете маневрувати між перешкодами у вигляді рухомих лазерів, ракет, електричних пасток та інших небезпечних предметів.

Ваше завдання - зібрати максимальну кількість золотих монет і бонусів. За золото можна відкрити доступ до нового персонажа, а бонуси допоможуть вам впоратися з небезпечними ділянками дороги та інше. Наприклад, магніт притягуватиме монетки, сердечко дасть додаткове життя, а щит врятує від зіткнення з небезпеками. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Новорічний Джетпак, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9395161290323 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 496)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Jingle Jetpack.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 496 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри