Гра Новорічний Роман

Більшість людей у світі обожнює Новий Рік! Напередодні цих свят народ щосили готується до великих святкувань! Діти прикрашають кімнати і наряджають ялинку, жінки готують святкові страви, а чоловіки займаються ілюмінацією будинку. Одним словом, кожен зайнятий своїми приємними клопотами, які дарують відчуття свята, що наближається.

Як грати?

У грі "Новорічний Роман" ми з вами познайомимося з Шеріл. Дівчина приїхала у своє рідне містечко до батьків, щоб разом із ними відсвяткувати Новий Рік. Але Шеріл приїхала не одна. Вона привезла з собою свого хлопця Джека. Хлопець дуже наполягав на знайомстві з батьками. Можливо, це щось означає, і Джек вирішив зробити пропозицію руки і серця? Так і є! Але дівчина нічого не знає. Джек підготував великий сюрприз! Зараз ми разом із Шеріл будемо розгадувати загадки, які приведуть дівчину до найголовнішого! Готові?

У грі геймерам належить зайнятися пошуком предметів. На кожному новому рівні, ви повинні відшукати на екрані речі, які зображені на нижній панелі. Будьте уважні, і у вас обов'язково все вийде. На деяких рівнях завдання будуть змінюватися. Наприклад, десь потрібно знайти двадцять однакових предметів, а десь шукати відмінності. Буде весело і дуже цікаво!

Тут розташована онлайн гра Новорічний Роман, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 32)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — New Years Romance.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 32 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри