Гра Кнайф Хіт

Кнайф Хіт - усім відома популярна онлайн гра з ножами, в якій від гравця вимагається хороша реакція, спритність і швидкість. Основне завдання - кидати ножі в дерев'яні колоди, що крутяться, щоб розбити їх на дрібні частини. У кожному етапі вам необхідно кинути певну кількість ножиків, щоб розбити дерев'яну колоду. Кожен п'ятий етап - це бос, впоратися з яким не легко. За проходження колоди-боса ви будете отримувати ексклюзивні ножі. Хочете приступити до змагання з кидків ножів? Тоді приступайте!

Як грати?

Кожна нова ігрова спроба починається з першого етапу і найпершої колоди. Кидайте ножики швидко, щоб вони встрявали в дерево один біля іншого. Чим щільніше встряли ваші ножі, тим більше місця залишається на колоді для наступних кидків. Не варто забувати, що колоди постійно крутяться, а отже, потрібно добре прицілюватися, щоб влучити у вже встромлений ніж. Кожен невірний кидок буде закінчувати вашу гру і після цього потрібно починати всі 5 етапів спочатку.

Гра "Кнайф Хіт" неодмінно порадує вас дивовижним керуванням, звуками і безліччю різних крутих ножиків. Ось тільки для розблокування будь-якого з бажаних, доведеться віддати безліч яблук, які не так швидко заробляються. Грайте і будьте обережні, щоб не вдарити ніж у ніж або ніж у шип. Вибирайте найкращий час для ваших кидків, цільтеся ретельно і станьте майстром ножів!

Чи зможете ви перемогти всіх босів? Давайте подивимося!

Тут розташована онлайн гра Кнайф Хіт, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Ножі
3.9995659722222 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2304)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • -
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Knife Hit.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 2304 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри