Гра Нуб Проти Про Проти Стикмена: Втеча з в'язниці

Гра "Нуб Проти Про Проти Стікмена: Втеча з в'язниці" починається з того, як Нубік зі своїм напарником вирішили пограбувати банк, щоб вкрасти безцінне діамантове яблуко. Але, як завжди, все пішло не за планом і за нашими грабіжниками почалася гонитва, від якої дивом вдалося позбутися. Приїхавши додому Нуб і Про опинилися в пастці, оточені загонами поліції, тож їм більше нічого не залишалося, як тільки здатися. Цілком очікувано, що їх заарештували і відправили відмотувати термін у в'язницю суворого режиму, з якої ще нікому не вдавалося втекти. Невже їхні божевільні пригоди на цьому закінчаться?

Як грати?

Поки ваш друг в діамантовій броні безтурботно дрімає без задніх ніг, вам необхідно знайти спосіб вибратися з сирої тюремної камери. Якщо спроба проломити стіну киркою або підірвати її за допомогою динаміту не увінчається успіхом, то вам доведеться розглянути інші варіанти. Уважно стежте за життєвими показниками свого персонажа і вчасно задовольняйте потреби. Натисніть на велику червону кнопку, щоб обрушити міст над киплячою лавою в момент, коли відбувається зміна варти. У такий спосіб вам вдасться заманити охоронців у смертельну пастку і пройти в наступне приміщення. Скільки днів вам знадобиться, щоб придумати ідеальний план втечі? Давайте дізнаємося це просто зараз!

Тут розташована онлайн гра Нуб Проти Про Проти Стикмена: Втеча з в'язниці, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нубік
3.7662037037037 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 432)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Noob vs Pro vs Stickman: Jailbreak.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 432 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри