Гра Нубік і Зомбі Апокаліпсис: Стрілялки з Про

Одного разу, гуляючи лісом, Нубік виявив таємничий портал, біля якого валялися чиїсь черепи. Але його це зовсім не збентежило. Навпаки, викликало ще більший інтерес. Тому, недовго думаючи, він увійшов у нього й одразу опинився в постапокаліптичному світі, що кишить полчищами кровожерливих монстрів. У грі "Нубік і Зомбі Апокаліпсис: Стрілялки з Про", вам доведеться допомогти горе-досліднику залишитися в живих і повернутися додому!

Як грати?

Попереду на вас чекає 60 захопливих рівнів, у міру проходження яких ви стикатиметеся з дедалі небезпечнішими мобами, зараженими невідомим вірусом. Тримайтеся від них на безпечній відстані та уникайте поранень, адже якщо шкала здоров'я опуститься до критичної позначки, то ви програєте. З повалених ворогів випадатимуть золоті монети, які ви можете використовувати для поліпшення характеристик вашого персонажа. Підривайте динамітні блоки, щоб ліквідувати відразу кількох супротивників або зруйнувати перешкоду. Обов'язково проходьте крізь контрольні точки, щоб у разі невдачі продовжити шлях із місця останнього збереження. За необхідності активуйте реактивний ранець, завдяки якому можна істотно збільшити дальність стрибка. Для відкриття порталу на наступний етап, вам потрібно спершу вбити певну кількість зомбі. Ваш арсенал буде регулярно поповнюватися новим озброєнням, здатним значно підвищити шкоду, що наноситься. Подорожуйте безліччю барвистих локацій, як-от: пустеля, засніжені поля, густі ліси, темні підземелля і багато інших унікальних біомів. Боріться з величезними могутніми босами, серед яких примари, дракони і навіть Сиреноголовий. Якщо вам ніяк не вдається пройти будь-який рівень, то ви можете в будь-який момент його пропустити, натиснувши на відповідну кнопку в правому верхньому куті екрана.

Тут розташована онлайн гра Нубік і Зомбі Апокаліпсис: Стрілялки з Про, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нубік
4.1746031746032 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 315)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - пересування
  • / - атака
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Noob vs Zombie Apocalypse: Shooting Pro.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 315 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри