Гра Майнкрафт: Нубік Підривник проти Херобріна

"Майнкрафт: Нубік Підривник проти Херобріна" - це захоплива пригодницька гра, у якій вам доведеться виступити в ролі хороброго авантюриста та дати відсіч злісному Херобріну, який розорив ваші землі! Попереду на вас чекає понад 30 захопливих рівнів, у кожному з яких вам необхідно знищувати ворожі фортеці, щоб на їхньому місці побудувати нові прекрасні села.

Як грати?

Натисніть мишкою або пальцем у верхній частині екрана над пунктирною лінією, щоб скинути на споруду динамітні блоки, здатні з легкістю зрівняти її з землею. Однак не варто забувати, що на проходження кожного етапу вам буде доступна обмежена кількість ресурсів, тому витрачайте їх з розумом. Іноді біля будівель уже будуть закладені заряди вибухівки, детонація яких дасть змогу значно швидше виконати поставлене завдання. Незабаром у вашому арсеналі з'являться міни, здатні вкрай ефективно руйнувати будівлі. Скористайтеся безкоштовним бонусом, щоб влаштувати потужний підземний вибух і добути безліч цінних копалин. Зазирніть у майстерню, де у вас буде можливість купити додаткове озброєння. Іноді цитаделі охоронятимуться лучниками, з якими потрібно розправитися насамперед. Запустіть у них ракети, які завдяки своїй високій маневреності з більшою ймовірністю досягнуть мети. Випробуйте свої сили в режимі виживання, де вам необхідно побудувати власну базу і стримувати натиск нескінченних хвиль супротивників! Здолайте всіх злісних босів і очистіть свої землі від монстрів!

Тут розташована онлайн гра Майнкрафт: Нубік Підривник проти Херобріна, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Нубік
3.7627118644068 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 59)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Minecraft: Noob Exploder vs Herobrin.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 59 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри