Гра Одягніться щоб справити враження в Школі

А ви готові розпочати новий навчальний рік? Чи знаєте ви, як одягнутися, щоб справити враження в школі? Тоді ласкаво просимо в нову гру, де на вас чекає захоплива модна битва. У грі ви будете допомагати найпопулярнішим дівчатам вибрати для них образи для першого для в старшій школі. Це буде не просто одягалка, а сенсаційна битва стилів, де переможцями будуть тільки наймодніші! У грі вас чекає красуня Бебс зі своїми подругами, які готові дивувати своїми неординарними рішеннями в моді.

Як грати?

Дівчата вирішили влаштувати показ мод, де не буде пощади! Ваше завдання, стати для модниць стилістом, який допоможе їм з вибором модного лука для школи. Давайте приступимо до роботи! У грі, вам потрібно створити чотири різні стилі - від повсякденного шику до досконалості в стилі преппі. Красуня Бебс вирішила першою продемонструвати свій модний арсенал з яким, вона готова йти до перемоги. Почніть з макіяжу, використовуйте всю косметику, яку побачите на столику. В кінцевому результаті у вас має бути шикарний макіяж! Далі переходьте до вибору одягу, в гардеробній ви побачите безліч красивих суконь, шкільної форми і багато інших елементів одягу. Виберіть найкраще вбрання, доповніть його зачіскою та аксесуарами. Бебс має просто чарівний вигляд, але не забувайте, що на вас ще чекають інші учасниці, які так само хочуть справити враження в школі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Одягніться щоб справити враження в Школі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9655737704918 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 610)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Dress To Impress Back To School.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 610 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри