Гра Термінова операція

У цій грі потрібно робити операції різним пацієнтам, які потребують невідкладної допомоги. Щоб допомогти головним героям, вам потрібно пройти всього 3 рівні, в кожному з яких буде окрема операція.

У першому рівні хлопчик завзятий тенісист. На останньому тренуванні він дуже сильно змахнув рукою і пошкодив плече. Вам потрібно допомогти йому. Для цього необхідно зробити термінову операцію. На другому рівні дівчинка грала зі своїми друзями і невдало впала. Тепер у неї зламана кістка. Розкрийте місце удару, подивіться що не так, а після усуньте проблему. Тут несподівано надходить ще 1 хлопчик. Він потрапив до лікарні із серйозною травмою, яку отримав, намагаючись дістати кошеня з дерева. Прямо з живота в нього стирчить палиця. Такого за всю історію лікарні не було. Але ви дуже хороший, досвідчений лікар і з усім впораєтеся.

Як грати?

Гра починається з першого пацієнта. Щоб провести операцію, вам потрібно натискати на необхідні предмети і вибирати правильні інструменти в порядку черги. Для початку потрібно вколоти знеболювальне, потім обробити місце рани, накреслити маркером місце розрізу і розрізати. Спеціальним інструментом потрібно розсунути розріз і м'які тканини. Після вже можна спилювати кістку і робити протез. Наприкінці операції накладіть шви. На цьому операція буде завершена, а кожен із пацієнтів одужає і знову зможе займатися улюбленими справами.

На сьогоднішній день всі операції закінчилися. Тепер ви можете переодягнути героїв у красиві, нові речі, і піти додому.

Тут розташована онлайн гра Термінова операція, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1223021582734 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 417)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Emergency Surgery.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 417 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри