Гра Папа Луї: Пончики

Сьогодні Папа Луї відкрив нове кафе "Пончиків" у Парку Розваг, де завжди дуже багато народу. А це означає, що всі дітлахи та їхні батьки зможуть добре перекусити, після розваг. З кожним днем відвідувачів у кафе ставало дедалі більше і більше, адже всі знають, що смачніших пончиків ніж у Луї немає на планеті. У грі вам належить допомагати Папі Луї в обслуговуванні клієнтів. Так само, ви зможете навчитися робити найсмачніші пончики, і укладати їх в коробочку, як справжній профі. Але для початку, ви маєте визначитися, ким же ви будете грати в цій грі. Це може бути як дівчина, так і хлопець. Після того, як ви вибрали собі персонажа, вам належить створити йому незвичайний стиль на свій смак. Якщо ви впоралися з першим завданням, то вперед до приготування пампушок у місці з Папою Луї.

Тут розташована онлайн гра Папа Луї: Пончики, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4823266547013 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 27301)
Підтримку плагіна Flash перенесено в браузер IgruComUa
Встановіть браузер IgruComUa, щоб грати у Flash-ігри
Завантажити браузер IgruComUa
або
Грайте в інші "Ігри Папа Луї"
Грати
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран

На початку гри, ви зможете пройти навчання, щоб надалі все робити самим. Уважно стежте за стрілочками, куди вони будуть вказувати, то вам і потрібно буде зробити.

Коли до вас прийде ваш перший відвідувач, ви маєте прийняти в нього замовлення, після чого клієнт сяде в кафе і чекатиме, коли ви принесете йому готові пампушки.

Вам же потрібно якнайшвидше вирушати на кухню і приступати до приготування пончиків. Першим етапом буде розкачати тісто, потім за допомогою спеціальних форм вирізати з тіста потрібні форми для пончиків і відправити їх на смаження.

Після того, як пончики будуть готові, вам потрібно буде їх прикрасити, на замовлення клієнта.

Якщо ви вже забули, якими мають бути пончики, ви завжди зможете подивитися в лист замовлення.

І ось ваше перше замовлення готове, тепер ви зможете вирушати в кафе, щоб віддати замовлення клієнту й отримати гроші за роботу.

Зауважте, що з кожним днем, вам буде дедалі важче працювати, адже клієнтів буде дуже багато, і їх усіх потрібно буде обслужити якомога швидше і якісніше.

Керування у грі:
  • Мишка.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Papa's Donuteria.
  • Вона отримала оцінку 4.5 з 5, проголосувало 27301 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2014.
  • Доступна на наступних платформах: Vseigru Браузер.

Мої ігри