Гра Паркур: Стрибки

Паркур - один із найекстремальніших видів спорту. Божевільні стрибки, круті підйоми і високі будівлі так і ваблять паркурщиків. Висота й екстрим - це їхня стихія. Але попри всю романтику високих дахів це дуже небезпечний вид спорту, і зараз ви самі в цьому переконаєтеся. У грі "Паркур Стрибки" на вас чекають неймовірні стрибки і круті сальто. Спочатку вам буде доступний тільки один гравець. Заробивши достатню кількість грошей, ви зможете відкрити доступ до інших паркурщиків і купувати для них новий одяг.

Як грати?

Суть гри полягає в тому, що вам необхідно стрибнути так, щоб приземлитися в зоні червоного прапорця. Саме тоді стрибок буде зарахований, і ви зможете пройти далі. Але запасіться терпінням, адже деякі рівні буде складно пройти. Виберіть правильний кут стрибка і вчасно згрупуйтеся в повітрі. Тільки тоді вам вдасться зробити переможне сальто.

Але це ще не все. У грі буде зустрічатися безліч перешкод: циркулярні пили, тарани, гострі шипи, бензопили та інші не настільки приємні речі. Бережіться їх, адже вони можуть завдати шкоди і травмувати вашого героя. Трохи завзятості і тренування допоможуть вам стати чемпіоном гри "Паркур Стрибки". Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Паркур: Стрибки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Паркур
4.0857246640029 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2753)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Parkour Jump.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 2753 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри