Гра Фліп Раннер 3Д

Фліп Раннер 3Д - новенька паркур гра, заснована на реалістичній фізиці та крутій графіці. Гра має дуже наближений до реальності ігровий процес, що робить її дуже цікавою. Вам належить бігати по дахах, виконувати різні стрибки, сальто, перекиди та інше. Ковзайте по дахах вивчайте безліч нових трюків, щоб стати найкращим паркурщиком!

Фліп Раннер 3Д - найдинамічніша і найзахопливіша паркура гра з коли-небудь створених! На вас чекає 39 унікальних рівнів, у процесі яких ви зможете навчитися виконувати найкрутіші стрибки і трюки. Якщо ви любите бігати, стрибати і перекидатися, значить гра вам неодмінно сподобається!

Як грати?

По-перше, завершіть урок - він навчить вас основ гри і того, як змусити вашого персонажа стрибати і перевертатися. Після того, як ви закінчили урок, вам належить пройти величезну кількість складних завдань. Це найнебезпечніший паркур - перестрибувати через дахи і між хмарочосами. Якщо ви неправильно стрибаєте і перевертаєте, ваш персонаж може потрапити в аварію!

Оновіть вашого персонажів для максимального паркуру. Крім крутого геймплея, користувачі можуть також модернізувати своїх персонажів. Є три характеристики для оновлення - сила стрибка, сила перевороту і рівновага. Кожну характеристику можна поліпшити за певну кількість монет, які ви заробляєте після завершення рівнів. Тренуйте персонажів, щоб ви могли виконувати складніші стрибки і трюки.

Просувайтеся містом і відкривайте нові райони. Під час гри ви можете відкривати нові захопливі рівні по всьому великому місту. У різних областях виникають нові складнощі. Гра дуже весела і надасть вам захопливий досвід паркуру!

Тут розташована онлайн гра Фліп Раннер 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Паркур
3.9568 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 625)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flip Runner.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 625 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри