Гра Чемпіонський Перекид

Чемпіонський Перекид це класна гра на реакцію, в якій вам потрібно змусити персонажа перестрибувати з жердини на жердину, щоб дістатися до фінішу. У цій онлайн-грі вам потрібно буде вчасно відреагувати, щоб ваш сильний лисий персонаж перескакував з однієї жердини на іншу. Гра розділена на рівні і кожному з рівнів вашому герою потрібно стрибати, перекручуватися, виконувати різні трюки з паркуру і добрати до фінішу не падаючи вниз.

Заробляйте гроші, щоб відкривати нових персонажів, таких як поліцейський, молодий бізнесмен у костюмі, Гоку та інших. Почніть з корисного керівництва, яке покаже вам, коли потрібно реагувати, щоб виконати стрибок, а потім ви залишитеся наодинці з собою, тож будьте уважні та натискайте стрибки в потрібний момент.

Як грати?

Усе, що вам потрібно, це ваш палець на мобільному телефоні, а також миша і клавіатура на ПК для навігації по грі. Що ближче ви перебуваєте до крайнього правого положення дуги, то більше сили може бути прикладено до персонажа. Граючи ви будете отримувати досвід подолання бар'єрів у процесі невдачі за невдачею, і цей досвід допоможемо вам навчитися здійснювати найкрутіші стрибки і перекиди, щоб стати справжнім спортсменом!

Тут розташована онлайн гра Чемпіонський Перекид, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Паркур
4.2596153846154 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 104)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Flip Champion.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 104 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри