Гра Пасьянс Павук Крупно

"Пасьянс Павук Крупно", дуже легендарний і впізнаваний у всьому світі. Він чимось схожий на трохи менш відому косинку - це теж дуже цікава гра. Павука можна розкласти з двох колод по 52 карти. Гра дуже захоплива і дуже добре розвиває логіку. Також у грі стоїть три режими гри. Ви можете обрати будь-який на вибір: легкий, середній і складний. Інтерес до гри може викликати незнання результату розкладки, адже павук у багатьох випадках сходиться, але дуже часто може і не зійтися!

Навіть коли ви освоїте повністю рівень гри з однією мастю. Після переходу до гри з двома або чотирма мастями, вам може здатися це дуже складним для гри. Складність полягає в тому, що ви будете збиратися різномасті карти по стовпцях. Переносити можна тільки стовпці однієї масті. З початку гри намагайтеся збирати одномасні карти, тому що вже в середині гри ви відчуєте складність.

Враховуйте той факт, що коли вам потрібно буде взяти карти з колоди, то вам потрібно, щоб були заповнені всі осередки хоч по одній карті. Інакше комп'ютер не зможе роздати вам карти на стіл. Завжди звертайте увагу на це і вибирайте найкращий момент для роздачі карт на стіл. Удачі в грі!

Тут розташована онлайн гра Пасьянс Павук Крупно, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.75 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 32)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Spider Solitaire Big.
  • Вона отримала оцінку 3.8 з 5, проголосувало 32 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри