Гра Вільна Комірка Російською

"Вільна Комірка Російською" - ігри такого плану можна зустріти в різних амплуа, саме ця гра може порадувати наявністю російської мови. Дизайн гри полягає в тому, що ви лицар і вас потрібно перемогти армію, яка буде в грі картами. Для того щоб перемогти все і стати королем замку, вам потрібно пройти 4 рівня, на кожен новий рівень вам буде надано по 10:00 хвилин.

Як грати?

За одну перенесену карту в правий верхній кут ви будете отримувати по 10 очок. Вам буде важливо знати одну особливість цієї гри, а також не думати, що її буде легко пройти. На першому рівні вам буде дано 4 комірки, в яких ви можете тимчасово зберігати карти. На другому рівні вам вже буде доступно тільки 3 комірки. Третій раунд вам надасть тільки 2 вільних осередки на допомогу, ну і заключний, одна вільна комірка за допомогою якої вам доведеться здолати найсильніших стражів замку!

Але і важливо розуміти, що карти можна перетягувати не як у косинці. Переносити карти можна як вам буде зручно, правила більше схожі з грою "Пасьянс Павук". Цим гра буде не надто складна. Удачі в грі!

Тут розташована онлайн гра Вільна Комірка Російською, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1875 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Stronghold Solitaire .
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 16 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри