Гра Проста вільна комірка

"Проста вільна комірка" - гра дуже цікава, а також вона може вам допомогти прокачати логічне мислення, а також у ній ви можете добре провести час. У грі вам потрібно перемістити всі карти з ігрової зони на чотири підстави вгорі праворуч. Фундамент ланцюжка карт повинен починатися з тузів кожної масті і вибудовуватися в послідовному порядку. Карти не можуть бути переміщені з фундаменту.

Карти можна переміщати з одного стовпця в інший, поки їхні кольори чергуються, і вони розташовані в послідовному порядку від найвищого до найнижчого. Наприклад червону карту можна помістити на чорну. Зліва вгорі розташовані чотири вільні комірки. Туди можна помістити карту будь-якої суми або значення. Ці карти не можуть бути переміщені в ігрову зону або фундамент. Вільні комірки цінні для розкриття і переміщення.

Ви можете переміщати кілька карт поспіль одночасно, але тільки якщо є достатньо вільних комірок або відкритих стовпців для вас. Переміщайте ці карти по одній. Якщо у вас є відкритий стовпець, ви можете розмістити там будь-яку карту. Переміщайте карти в стопку фундаменту і отримуйте за це по 5 очок. Ви також можете заробити бону очки, для цього завершуйте гру якомога швидше. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Проста вільна комірка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 19)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Simple Freeсell Solitaire .
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 19 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри