Гра Піки Онлайн

"Гра Піки Онлайн" - дуже цікава і захоплива карткова гра. Вона йде корінням з Англії, це її історична батьківщина. І зараз у вас є можливість зіграти в неї. Задавайте рівень складності перед початком кожної гри, відстежуйте вашу статистику. На перший погляд гра може здатися складною, але це не так. Зіграйте всього кілька партій і все стане інтуїтивно зрозуміло. У меню гри ви можете змінювати фон карт, сорочки, головну картинку, виберіть для себе дизайн, з яким вам буде зручно і комфортно грати. Якщо ви граєте парами, то перемога буде коли одна з команд збере 500 очок.

Як грати?

На початку гри кожен гравець отримує по 13 карт і робить ставку, ви маєте вказати скільки хабарів ви зможете забрати. Якщо ви вгадаєте ставку, то отримаєте винагороду у вигляді 10 балів за одиницю, якщо ви зібрали більше, то буде додаватися по одному балу. Гра буде йти поки у гравців не закінчаться всі карти.

Перший гравець визначає масть. Наступні гравці повинні класти на стіл ту саму масть або будь-яку з доступних карт. Козирем у грі є Піка, вона може перебити будь-яку карту, але використати ви його зможете тільки коли звичайні карти будуть закінчуватися. Ваше завдання - зберіть якомога більше карт зі столу. Наступний хід починає той гравець, який забрав карти.

Тут розташована онлайн гра Піки Онлайн, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
2.9705882352941 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 306)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Spades.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 306 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри