Гра Створення Зачіски з Різнобарвною Косичкою

Хочете стати перукарем? Сьогодні у вас буде така можливість. Ви працюватимете колористом в одному із салонів краси. Запис до вас на зачіску розписаний ще на кілька місяців наперед. А це означає, що ви маєте докласти всіх зусиль, щоб не розчарувати своїх клієнтів. Особливість ваших зачісок полягає в різнокольоровій косичці. Хочете дізнатися, як це? Тоді давайте починати грати!

Як грати?

Щойно ви зайдете в меню гри, вам буде запропоновано кілька варіантів зачісок. Виберіть один варіант, який вам більше сподобався або викликав у вас інтерес. Після чого перед вами з'явиться перша клієнтка, яка готова до процедури. На столику ви побачите всі необхідні інструменти, які знадобляться вам для створення зачіски. Основний момент полягає в тому, що вам необхідно заплести косичку або багато кісок залежно від зачіски і пофарбувати її в потрібний колір. Ви тільки подивіться як красиво вийшло, така зачіска точно зможе звернути на себе увагу. Продовжуйте в тому ж дусі і пробуйте інші техніки і зачіски, які є в грі. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Створення Зачіски з Різнобарвною Косичкою, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6443298969072 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 194)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Colorful Braid Hairstyle Making.
  • Вона отримала оцінку 3.6 з 5, проголосувало 194 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри