Гра Піаніно на Клавіатурі

Піаніно на Клавіатурі - це віртуальна онлайн гра, яка дає змогу вам грати на піаніно з клавіатури комп'ютера без необхідності завантаження або встановлення програми. Найприємніше те, що вам не потрібні попередні знання і вивчення нот. Віртуальні фортепіанні музичні аркуші використовують простий російський алфавіт і просту семантику, тому ви можете насолоджуватися досвідом гри на піаніно одразу ж, як тільки почали грати.

Щоб почати грати, потрібно натискати мишкою на різні клавіші піаніно, де кожна клавіша позначає окрему ноту. Грати можна як за допомогою мишки, так і за допомогою клавіш клавіатури. У налаштуваннях гри можна змінити розкладку, вибрати звучання із запропонованих 25-ти варіантів, а ще вибрати для себе відповідну октаву та інші цікаві налаштування.

Гра "Піаніно на Клавіатурі" - була створена для навчання в режимі онлайн. Граючи, навіть маленькі діти зможуть самостійно зіграти свою музику і відчути себе одними з найвидатніших художників світу. Гра неодмінно принесе радість від гри на піаніно, грати сподобається всім!

Тут розташована онлайн гра Піаніно на Клавіатурі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2586008130575 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 16481)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • або Клавіші
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Piano On The Keyboard.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 16481 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри