Гра Ретро Пінг Понг

Ретро Пінг-Понг, безумовно, є крутою грою на нашому веб-сайті. Це гра заснована на тенісі і на Понге, яка має безліч додаткових бонусів і поліпшень. Давайте подумаємо, чи любите ви онлайн-ігри в настільний теніс чи ні, оскільки ми, як і раніше, повністю рекомендуємо її, оскільки додані елементи цієї гри роблять її такою захоплюючою, а не нудною! Зіграйте в ретро-пінг-понг онлайн просто зараз!

Ви можете грати в класичному режимі або спробувати режим дії, який також охоплює вогняні кулі, гравітацію і бластерні посилення, що робить ігровий процес більш динамічним. Якщо ви вирішите грати в режимі 2 гравців, а не тільки проти комп'ютера, ви можете використовувати клавіші W і S для одного гравця, вгору і вниз для іншого.

Як грати?

Перемістіть свою ракетку вгору або вниз екрана, щоб вдарити по м'ячу і відбити його, і той, хто змусить м'яч пройти повз суперника, отримує очки, тож дістаньтеся до 21 очка першим, щоб стати переможцем. Ви можете грати на рівнях складності "Новачок", "Ветеран" або "Ас", все залежить від вас. Ми бажаємо вам всього найкращого проведення часу, як зазвичай, і сподіваємося, що ви залишитеся, щоб отримувати більше задоволення щодня!

Тут розташована онлайн гра Ретро Пінг Понг, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1515151515152 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 33)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Retro Ping Pong.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 33 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри