Гра Пінгвін ловить рибу: Бродилка

Вітаємо вас у сьогоднішній грі "Пінгвін ловить рибу: Бродилка". Пінгвіни - це вид птахів, які не вміють літати, а тільки пересуватися своїм ходом, на лапках. Як ви вже знаєте, пінгвіни обожнюють їсти свіжу спійману рибку. Ця їжа є основним компонентом у їхньому раціоні харчування, тому цим тваринам немає сенсу літати, адже рибка водиться в морях, океанах і в річках.

У сьогоднішній грі наш пінгвінчик вирушить на пошуки їжі, але не в море і навіть не в океан, а на засніжені, вкриті льодом платформи далеко далеко далеко на північному полюсі. Запитаєте чому ж на засніжених платформах, а не у воді десь. Днями стався дуже сильний шторм і купу риб викинуло на береги. Сенс занурюватися в крижану воду, якщо можна ж зібрати прямо на суші біля води. Потрібно поквапитися, поки хвилями не забрало їх знову в океан. Допоможіть пінгвінчику зібрати багато-багато рибок.

Як грати?

На ігровому полі у вас з'являтиметься по одній рибці, які вам потрібно за допомогою клавіш управління бігати і збирати. Але не так все просто як би думалося. Цих рибок також помітили інші злі пінгвіни. Постарайтеся уникати дотику з ними, тому що якщо це трапиться, то ви програєте і вони заберуть у вас всю вашу зібрану рибку. У цій грі ви зможете збирати рибок до нескінченної кількості часу, тому бажаємо вам гарного проведення часу з цією чудовою грою!

Тут розташована онлайн гра Пінгвін ловить рибу: Бродилка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - рух
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Penguin Fishing Adventure.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 1 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри