Гра Полювання в Лісі 3Д

Гра "Полювання в Лісі 3Д" - це класний симулятор полювання і стрілялка від першої особи. Прийшов час вирушити на природу прихопивши свою снайперську гвинтівку. Тут ви будете попрактикуватися у стрільбі по оленях. Ваше завдання в кожному рівні - потрапити в потрібну кількість цілей. Після першого пострілу, олені почнуть розбігатися і вам доведеться стріляти по рухомих цілях. Постарайтеся застрелити потрібну кількість оленів, поки вони не розбіглися на всі боки і не втекли далеко в ліс. Загалом у грі закладено 7 рівнів, але пройти їх зможе тільки справжній мисливець. Якщо перші 3 рівні здадуться простими, то наступний будуть доволі складними, адже кількість необхідних тварин зростатиме.

У грі доступний збройовий магазин, де ви зможете придбати одну з 3 гвинтівок, а також прикупити новенький приціл. Що більше рівнів ви проходите, то більше грошей зможете заробити і швидше купити все доступне спорядження.

Затримуйте дихання і робіть точні постріли, які вражатимуть тварин наповал. Не витрачайте патрони даремно, їхня кількість обмежена і, можливо, вам вдасться заробити золоту медаль наприкінці кожного рівня. Грайте і ставайте найкращим лісовим мисливцем. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Полювання в Лісі 3Д, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9953789279113 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1082)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - приціл/постріл
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Forest Hunting.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 1082 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри