Гра Полювання на качок

Гра "Полювання на качок" пропонує кожному гравцеві випробувати себе в ролі мисливця на качок. Вам не доведеться брати в руки важку справжню рушницю і стріляти по справжніх качках, адже їх так шкода. Але ви зможете зіграти в простеньку мінігру, яка зможе передати сенс полювання на качок.

Як відомо, качки живуть в очеретах, а наполегливі мисливці підбираються тихенько і лякають їх, після чого починають стріляти. Граючи в цю гру ви гратимете одним із мисливців, який має застрелити певну кількість диких качок. Гра розділена на дні і кожного дня мисливець має застрелити одну, дві або більше качок. Наприклад у перший день йому потрібно застрелити 3 качки, наступного дня більше і так далі. Готуйтеся швидко прицілюватися і стріляти по цілях, що летять. Качки будуть швидко вилітати із заростей, а ви повинні точно стріляти. Гра досить цікава і цікава, але не варто сильно захоплюватися, адже качки дуже хороші і красиві птахи.

Давайте зіграємо і подивимося скільки качок ви зможете вбити і скільки днів ви зможете протриматися на місці справжнього мисливця на качок!

Тут розташована онлайн гра Полювання на качок, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.1361524163569 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2152)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - стрільба/перезаряджання
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Duckmaggedon.
  • Вона отримала оцінку 3.1 з 5, проголосувало 2152 чоловік(а).
  • Дата релізу: Квітень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри