Гра Fighting Is Magic Завантажити

Гра Fighting Is Magic - дуже крута гра про Поні, в якій вам доведеться брати участь у боях по парам. Ви можете битися за кожну з відомих поні таких як Ренбоу Деш, Спайк, або Епплджек. Кожна з них має свої унікальні здібності та удари, які можна застосувати в будь-якій дуелі. Гра дуже схожа на відомий Мортал Комбат який всі так сильно любили в дитинстві. Тут так само саме проходитимуть яскраві та незабутні бої віч-на-віч, от тільки битися тут будуть саме поні. Назва  Fighting Is Magic пішло із серії улюблених дитячих ігор про My Little Pony, які завоювали просто тисячі шанувальників і стали найпопулярнішими іграми серед хлопчиків і дівчаток. Красива графіка, яскраві та прикольні ефекти під час використання супер ударів поні не дадуть вам занудьгувати. Швидше вибирайте поні який вам найбільше подобається і починайте перемагати в бою всіх поні одного за іншим. Використовуйте всі супер удари які маєте, а так само збирайте енергію для можливості застосувати супер прийоми. Пам'ятайте, поні у якого життя закінчитися швидше, програє.

Розділ: Ігри Поні
4.1645864924764 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 8573)
Тут розташована онлайн гра  Боротьба - це магія , пограти в неї ви можете безкоштовно, без реєстрації та просто зараз.

  • 10657 - fight fighting_is_magic Marevel_vs_Clopcom rarity twilight_sparkle
  • fighting_is_magic_alpha_1
  • fighting_is_magic_alpha_2

Тільки битви між супер поні, тільки яскраві удари і мега стрибки. Покажіть на що здатні справжні герої миленьких поні. Застосовуйте магічні удари в кожному бою, адже поні це магічні істоти.

Англійський опис: Fighting Is Magic - найкраща файтинг-гра за участю улюблених героїв суперпоні. Спробуйте керувати силою бойового поні.

Як грати в гру  Fighting Is Magic скачати  управління:
- Пересуватися стрілками клавіатури
- Стрілочка вгору - стрибати
- Рух униз - пригнутися
- Удари кнопками A,D,F,S та інші.
Завантажити:

Завантажити гру з нашого сервера  (Fighting_is_Magic.rar - версія для Комп'ютера )

Встановлення гри Fighting Is Magic:
Для встановлення цієї гри на ваш комп'ютер, потрібно запустити скачаний архів з грою  Fighting_is_Magic.rar і розпакувати його в будь-яку зручну папку. Після цього запускати гру в тій папці в яку розпакували.
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Fighting Is Magic.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 8573 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2013.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри