Гра Матч 3D Іграшка для Непосиди 3D Іграшка для Непосиди

Здебільшого всі ігри вимагають від гравця напруженості розуму, кмітливості, спритності рук або швидкої реакції на те, що відбувається. Але в нашій грі "Матч 3D Іграшка для Непосиди 3D Іграшка для Непосиди" від вас нічого перерахованого вище не потрібно. Вона пропонує вам просто розслабитися і відпочити. Все, що вам потрібно - це задіяти логіку для пошуку однакових предметів. Ця головоломка для непосид, яка підходить на кожен день для тренування розуму і позбавлення стресу. Починаємо грати!

Як грати?

Перед собою ви побачите ігрове поле, на якому будуть розкидані предмети, такі як: Попіти, Сімпл Дімпл, м'ячики, спіннери та інші. Ви маєте вибрати іграшку і перетягнути її в коло внизу екрана. Потім знайдіть їй пару такого ж кольору і форми, зробивши те саме. Продовжуйте шукати пари, використовуйте підказки якщо виникнуть складнощі. Відкривайте ящик, щоб отримати нові іграшки. Чим швидше ви закінчите рівень, тим більше отримаєте зірок. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Матч 3D Іграшка для Непосиди 3D Іграшка для Непосиди, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Поп Іт
3.6899224806202 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 258)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Match It 3D Fidget Toys.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 258 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри