Гра Пошук Предметів: Загадки Джунглів

Джунглі - одні з найзагадковіших місць на планеті. У їхніх надрах ховаються вікові таємниці, які під силу розкрити тільки обраним. Ви готові вирушити в саму гущавину джунглів, де на вас чекають запаморочливі пригоди? Тоді, вперед! У грі "Загадки Джунглів" вам належить зайнятися пошуком предметів, які допоможуть розкрити найсакральніші таємниці стародавніх земель.

Як грати?

Попереду на вас чекає шість локацій, де і відбуватимуться пошуки. На кожній локації необхідно пройти чотири мінірівні. На першому рівні потрібно знайти предмети, які вказані на нижній панелі гри. На другому рівні ви займетеся пошуком цифр. На третьому - на вас чекає пошук предметів. А ось на четвертому рівні гравці шукатимуть літери. Використовуйте свою спостережливість, щоб впоратися з усіма завданнями.

Якщо щось не виходить можна завжди скористатися підказками. Щоправда, для цього потрібно шукати золоті монетки, якими ви будете платити за підказки. На проходження кожної мінігри у вас буде рівно чотири хвилини. За кожну помилку зніматиметься по п'ять секунд, тому варто бути уважними під час пошуків. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Пошук Предметів: Загадки Джунглів, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1842900302115 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 331)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Hidden Objects: Jungle Mysteries.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 331 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри