Гра Таємниця Особняка: Зниклий у темряві Кімнат

"Таємниця Особняка: Зниклий у темряві Кімнат" - це страшна гра в жанрі "пошук предметів". Натхненна містичними повістями Говарда Лавкрафта, ця гра занурить вас в атмосферу жаху і відчаю, але потрібно взяти себе в руки і розслідувати одну дуже заплутану справу мільйонера Джеймса Хартмана. Він безслідно зник прямо зі свого особняка і більше ніхто його не бачив. Після зникнення бізнесмена сусіди стали скаржитися на дивних комах, які з'явилися в будинках і заважали жителям. Завдяки цим інцидентам, ви зможете проникнути в будинок Хартмана під виглядом дезінсектора не викликаючи зайвих запитань.

Як грати?

Спочатку відшукайте в ящику біля будинку всю екіпіровку для дезінсекції та відмичку. З її допомогою відкрийте замок і увійдіть усередину. Навколо буде темно, холодно і сиро. Візьміть ліхтарик і знайдіть вмикач, щоб увімкнути світло. Тепер коли морок розсіявся, можна трохи озирнутися. Обшукайте кожен сантиметр будинку в пошуках корисних предметів і записок, які допоможуть пролити світло на цю таємничу історію. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Таємниця Особняка: Зниклий у темряві Кімнат, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6862745098039 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 51)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mystery Mansion Lost in the No Spotlight Rooms.
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 51 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри