Гра Паранормальна ніч Грені Вілля Таємниця парку

"Паранормальна ніч Грені Вілля Таємниця парку" - це захопливий квест, який занурить вас у містичну атмосферу старого покинутого парку атракціонів. Це місце знаходиться в місті привидів Гренні Віль. Колись тут було людно, шумно і весело, не те що зараз. Тепер же тут безлюдне покинуте місце, куди більше не ступає нога людини. А все через дивні зникнення місцевих жителів, які зникали в кімнаті страху. Після цих випадків парк закрили, а городяни поступово виїхали боячись за своє життя.

Як грати?

Ви будете грати детективом, родині якого належав сумнозвісний парк атракціонів. Тепер він має намір розслідувати дивні зникнення і докопатися до правди чого б це не коштувало. Вам належить розгадати містичні загадки, шукати предмети і вивчити безліч матеріалів, які можна знайти на різних ділянках парку. Це страшне місто просто кишить дивними і моторошними головоломками, які під силу розгадати тільки людині з допитливим розумом і гострим чуттям. А значить настав ваш час! Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Паранормальна ніч Грені Вілля Таємниця парку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.4285714285714 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 7)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Paranormal Grenny Ville Night Mystery Park.
  • Вона отримала оцінку 4.4 з 5, проголосувало 7 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри