Гра Прибирання в Будинку Красуні

У грі "Прибирання в Будинку Красуні", ви будете допомагати маленькій дівчинці. Малятко росте справжньою маминою помічницею і часто займається домашніми справами. Сьогодні на дівчинку чекає велике прибирання! Їй потрібно прибрати весь будинок, щоб здивувати і порадувати свою маму. Крихітка вперше прибирає цілий будинок, тому робити це вона буде під вашим чуйним керівництвом. Готові? Тоді, ми починаємо!

Як грати?

Сьогодні прибирання ми почнемо з ванної кімнати. Потрібно гарненько вимити ванну, адже там уже завелися паразити! Після цього дівчинка займеться пранням. Розсортувавши одяг на білий і кольоровий, можна сміливо запускати пральні машинки. Після цього потрібно вивісити одяг і приступити до миття унітазу. За допомогою спеціальних засобів і йоржика ви впораєтеся з цим важливим завданням за лічені хвилини.

Тепер настав час зайнятися декором будинку. Випробуйте себе в ролі дизайнера і перетворіть будинок на казковий палац! І ось тепер саме час переодягнутися і продовжити прибирання в інших кімнатах. Вам залишиться навести лад у спальні і на кухні. Коли з прибиранням буде покінчено, залишиться тільки вимити машину і сміливо відпочивати з почуттям виконаного обов'язку. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Прибирання в Будинку Красуні, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9693117053924 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4562)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sweet Baby Girl Cleanup Messy House.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 4562 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри