Гра Прибирання та декор Будинку Малятка Тейлор

У грі "Прибирання та декор Будинку Малятка Тейлор" вам належить допомогти крихті навести лад у будинку і трохи змінити дизайн. Це буде дуже цікаво і захопливо, адже тут ви зможете проявити свою творчу натуру і відкрити в собі талант дизайнера. Готові? Тоді, за роботу! Першою буде вітальня. Потрібно тут гарненько прибратися: прибрати сміття, вимити підлогу, змести павутину і вимити вікна. Після цього можна приступити до дизайну кімнати. Ви зможете вибрати нове підлогове покриття, меблі, фіранки та милі елементи декору, які додадуть шарму вітальні.

Наступною буде ванна кімната. Вам належить допомогти Тейлор почистити унітаз і вибрати стильний дизайн, щоб перетворити її на справжнє дівоче царство. Після цього можна сміливо приступати до прибирання спальні. Гарненько очистіть кожен сантиметр кімнати і вона засяє чистотою і свіжістю. Потім обставте куточок мами малятка. Виберіть стильний туалетний столик і стілець, а потім красиво задекоруйте простір на столику. Нехай мама зрадіє, а будинок перетвориться на сімейне гніздечко. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Прибирання та декор Будинку Малятка Тейлор, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0603015075377 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 199)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Baby Taylor House Cleaning and Decoration.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 199 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри