Гра Допоможи Котику Бубу прибратися в будинку

Милі господині, настав час одягати свої фартушки і знову братися за роботу! Сьогодні ми з вами допоможемо чарівному бешкетнику Бубу провести прибирання в його будинку. Руденьке кошеня обожнює пустувати й іноді може перевернути все навколо догори дном під час гри. Сьогодні крихітка знову грався в будинку і влаштував справжній бедлам. Як тепер усе це прибрати? Але не варто засмучуватися, адже у нього є такі круті помічники, як ви! Тож давайте ж закотимо рукава і влаштуємо генеральне прибирання, яке змусить будинок сяяти чистотою!

Як грати?

У грі "Допоможи Котику Бубу прибратися в будинку" вам необхідно навести лад у всіх кімнатах у будинку: ванній, кухні, вітальні, спальні, музичному кабінеті та кімнаті для гостей. Щоб розставити предмети на свої місця, ви можете скористатися підказкою. Це допоможе швидше впоратися із завданням і приступити до наступної кімнати. Це під силу тільки справжнім господиням!

Тут розташована онлайн гра Допоможи Котику Бубу прибратися в будинку, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.0322580645161 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 62)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Cat Bubu Cleans the House.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 62 чоловік(а).
  • Дата релізу: Червень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри