Гра Пригоди Червоної Кульки

Гра "Пригоди Червоної Кульки" - продовження історії про червону кульку, її небезпечні та цікаві пригоди. Гра являє собою бродилку, де ви керуєте кумедним героєм червоного кольору, який дуже схожий на м'яч. Наш герой вміє котиться в різні боки і навіть стрибати, що дає йому можливість пересуватися і подорожувати таємничими землями.

Уся гра розділена на 30 унікальних рівнів, у кожному з яких нашому герою потрібно зібрати всі зірочки і всі коштовності, а після цього дістатися до дверей, які приведуть його до наступного рівня. Гра дуже цікава, адже саме вам належить керувати нашою веселою кулькою, яка готова до різних пригод і не боїться нічого.

На початку кожного рівня ви отримуєте 3 життя, з якими потрібно пройти рівень. На шляху нашого сміливця можуть чекати різні монстри, перешкоди і пастки, але завдяки вашій допомозі він зможе їх подолати! Починайте грати з першого рівня і просувайтеся далі й далі. Слідкуйте за вказівниками, остерігайтеся монстрів і намагайтеся робити якомога менше невірних кроків. Варто зазначити, що на проходження кожного рівня вам так само дається певний час, і якщо ви не встигнете вчасно закінчити рівень, вам не вдасться заробити 3 зірки, але гра триватиме. Готові до пригод? Тоді вперед!

Тут розташована онлайн гра Пригоди Червоної Кульки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2502401536984 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2082)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Red Ball Adventure.
  • Вона отримала оцінку 4.3 з 5, проголосувало 2082 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри