Гра Пригоди: Крихітна Гробниця

У грі "Крихітна Гробниця", ви перенесетеся в нову реальність. Вашим персонажем буде натураліст на ім'я Сем. Йому належить відвідати чотири дивовижні світи, в яких на мандрівника чекає чимало кумедних і одночасно страшних пригод. Усіма світами керує примхливий синій ідол. Раніше це чудовисько пожирало всіх нещасних мандрівників, які волею випадку опинялися в цій реальності. Але тепер ідол перейшов на веганство і вимагає від непроханих гостей рослинної та корисної їжі: авокадо, молоко та інше.

Як грати?

Вам належить особисто познайомитися з примхливим ідолом і нагодувати його. Для цього потрібно знайти бажані продукти у всіх чотирьох світах. У чарівних садах ви шукатимете авокадо, у темному підземеллі - молоко, і так далі. Це буде захоплива і дуже ризикована пригода, адже тут кожен кут приховує в собі велику небезпеку. Хитромудрі пастки, мерзенні істоти та інші "приємні" сюрпризи доповнюватимуть небезпечну картину цього світу.

Але не варто опускати руки за першої ж невдачі. Стисніть волю в кулак і постарайтеся подолати всі перешкоди на своєму шляху. У цьому вам допоможуть чарівні предмети, які зберігаються у фантастичних світах нової реальності. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Пригоди: Крихітна Гробниця, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.5752212389381 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 113)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • // - рух
  • / (затиснути) - активувати предмет
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tiny Tomb: Dungeon Explorer.
  • Вона отримала оцінку 4.6 з 5, проголосувало 113 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри