Мао Мао: Ідеальна Пригода

У Долині Чистого Серця завжди панує мир і гармонія. Але іноді там трапляються й неприємності. Одного прекрасного сонячного дня нічого не віщувало біди, як раптом сталося жахливе. Злісні вороги Мао Мао викрали маленьких жителів долини. Вони взяли їх у полон і тримають у страшному підземеллі, в якому живуть моторошні монстри. Горе охопило долину і всіх накрила хвиля смутку. Але навіть у найпохмуріші дні світить сонце і знаходиться герой, здатний на найвідчайдушніші вчинки. Цього разу ним став відважний кіт воїн Мао Мао. Він вирушить у таємниче підземелля разом зі своїми друзями Симпамиш'ю і Борсуклопом. Але це ще не вся команда. Ви підете разом із ними!

Як грати?

У грі "Мао Мао: Ідеальна Пригода" загін героїв прочеше всю територію підземних печер, у пошуках малюків. Варто бути дуже обережними, адже підземелля просто кишить мерзенними слимаками, злісними осами, противними мутантами комахами та іншими монстрами. Знищуйте їх своїм гострим мечем і збирайте медальйони для виклику друзів і активізації супер сили.

Якщо ж ворогам вдасться завдати шкоди Мао Мао, збирайте гамбургери, коржі та бутерброди, щоб поправити здоров'я. Також, стежте за здоров'ям Симпамиші. Маленька хуліганка буде лізти на рожен до ворогів, і вони можуть її сильно покалічити. Якщо її вб'ють, тоді вам доведеться починати рівень спочатку. Боріться з монстрами, шукайте ключі та рятуйте маленьких жителів Долини Чистого Серця. Пригоди чекають!

Тут розташована онлайн гра Мао Мао: Ідеальна Пригода, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1789137380192 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 313)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • / - рух
  • / - атака
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Mao Mao: The Perfect Adventure.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 313 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2020.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри