Гра Маленький Світ у Пляшці

"Маленький Світ у Пляшці" - це барвиста гра, де ви зможете проявити свою творчу сторону. З лівого боку розташована панель інструментів із чотирма категоріями: колір загального фону, посудини, ділянки землі або водойми та елементи природи.

Спочатку вам потрібно вибрати колір, на тлі якого буде гармонійно виглядати ваш маленький світ. Це можуть бути теплі та яскраві кольори або ж спокійні та приглушені відтінки. Усе залежить від вашої фантазії та сприйняття. Тепер прийшла черга вибрати посудину. Це може бути чашка Петрі, пляшка, скляний купол або звичайна бутель. У будь-якій із цих посудин можна створити щось прекрасне, що захоплює дух. Потім вам потрібно зробити вибір між ставком, лісовою галявиною і садом. Залежно від вашого вибору в четвертій категорії будуть предмети, які можна там розмістити.

Наприклад, якщо ви будете створювати крихітний ліс, то елементами декору будуть предмети, які відносяться до лісових елементів: палаюче багаття, гриби, пеньки, ялинки та інше. За допомогою звичайних предметів, ви зможете створити прекрасний і зворушливий світ за склом. Приємної гри та удачі!
Тут розташована онлайн гра Маленький Світ у Пляшці, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1334552102377 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 547)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Tiny Worlds in Flasks.
  • Вона отримала оцінку 4.1 з 5, проголосувало 547 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2018.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри