Гра Фанні Рейс 3Д 2019

Ласкаво просимо в дивовижний підводний світ! Тут не тільки проходить тихе і спокійне життя морських жителів, а й круті змагання. У прикольній грі "Фанні Рейс 3Д 2019" на вас чекають круті змагання з бігу з перешкодами. Вашим персонажем буде синій чоловічок. Цей хлопчина вміє швидко бігати і володіє відмінною реакцією. Ви готові? Тоді, на старт, увага, марш!

Як грати?

Щойно прозвучать заповітні слова, ви маєте одразу ж рвонути з місця. Але під час забігу будьте дуже обережні й уважно стежте за дорогою. Весь шлях буде поцяткований пастками і небезпечними перешкодами. Намагайтеся не потрапити під молоток, обертові палиці або гострі шипи.

Якщо суперниками вдалося вирватися вперед, не варто впадати у відчай. Кожен із них може забаритися, припуститися помилки і потрапити в пастку. Тоді, ви виграєте кілька секунд і зможете випередити інших бігунів. Але дивіться в обидва і постарайтеся не робити помилок, щоб не дати противникам жодного шансу на перемогу. Нехай невдачливі суперники ковтають пил за вашою спиною, а ви примчитеся до фінішу першим і станете переможцем веселого забігу. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Фанні Рейс 3Д 2019, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.984126984127 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 378)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Funny Race 3D 2019.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 378 чоловік(а).
  • Дата релізу: Листопад 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри