Гра Принцеси Міфічний Челлендж Принцеси Міфічний Челлендж

А що, ви знаєте про міфічних істот? Ми, наприклад, знаємо, що це унікальні особистості, які завжди можуть вас здивувати. У сьогоднішній грі ви зустрінетеся з принцесами, які придумали для себе нове модне завдання. Цього разу принцеси візьмуть участь у хештег-челенджі, де вам доведеться вдягнути їх, як древніх міфічних богинь. Готові поринути в історію і стати стилістом для міфічних принцес? Тоді, ми починаємо!

Як грати?

Вам належить не просто одягнути принцес у стародавні вбрання, а й відобразити міфічних богів, таких як: Афродіта, Гера, Афіна та інші. Кожній принцесі випаде завдання з певним стилем, який вам необхідно підібрати. У вас буде 250 монет, щоб купити собі відповідне вбрання. Коли перша принцеса буде готова, ми оцінимо вашу роботу, якщо ви впоралися добре, то отримаєте ще монет, щоб купити вбрання для наступної принцеси. А якщо ні, то вам доведеться одягати те, що знайдете в шафі. Постарайтеся уважно розглядати фото, за яким ви будете одягати принцес, від цього залежить успіх із челенджу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Принцеси Міфічний Челлендж Принцеси Міфічний Челлендж, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9363636363636 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 110)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Princess Mythic Hashtag Challenge .
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 110 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри