Гра Ракета Робін

Гра "Ракета Робін" представляє захопливий досвід керування космічним шатлом. Вам належить подолати низку складних завдань: зліт, скидання паливних баків, досягнення максимальної висоти, безпечний спуск і успішна посадка. Якщо все виконано без сучка і задирки, на вас чекає можливість приєднатися до команди NASA. Станьте тим пілотом, про якого ми всі мріяли. Керуйте лівою і правою ракетами, відокремлюйтеся в потрібний момент і прагніть піднятися на максимальну висоту. Проявіть свої вміння і зможете навіть відчути зовнішню атмосферу. Хоча ми трохи сумніваємося в цьому.

Ваше завдання відправити ракету якомога далі від Землі. Ви єдиний інженер-ракетник, і успіх цієї місії залежить від вас! Ми надаємо вам можливість узяти штурвал космічного шаттла Robin Reliant і піднятися на орбіту, вшанувати тим самим оригінальний телевізійний трюк.

Як грати?

Використовуйте стрілки на клавіатурі для керування прискорювачами та керування Робіном у незнайомих просторах. Керуйте ракетами-носіями в польоті, але не забудьте скинути їх, щоб уникнути перегріву, натиснувши пробіл. У дусі класичного стилю TopGear ("амбітний, але трохи божевільний") ваш шлях у космос може бути не зовсім передбачуваним. Основний двигун віднесе вас у космос, але пам'ятайте відмовитися від нього, коли він буде вже не потрібен, щоб досягти максимальної висоти й отримати найкращий результат. Оригінальний трюк, звісно, ніколи не доходив до таких висот, тож решта залишається на ваш розсуд...

Тут розташована онлайн гра Ракета Робін, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Ракети
2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 4)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - управління ракетою / нахили
  • - від'єднати частини ракети
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Rocket Robin.
  • Вона отримала оцінку 2.0 з 5, проголосувало 4 чоловік(а).
  • Дата релізу: Березень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри