Гра Безглуздий біг

"Безглуздий біг" - це захоплива й динамічна гра, у якій ви керуватимете яскравими персонажами. Намагайтеся уникнути різних перешкод, а також вам потрібно буде в перегонах обганяти ваших супротивників, щоб дістатися на фініш і стати номером один!

Як грати?

У Wacky Run все, що вам потрібно зробити, це натискати одну клавішу, але навіть тут будьте акуратним. Ну звичайно ж, якщо ви не хочете, щоб вашого персонажа перерубало навпіл. Проходження рівнів не повинні здатися вам дуже складними, але в більшості потрібно буде проявити майстерність і спритність! На дорозі буде дуже багато перешкод, вони заважатимуть вашому просуванню на кінець траси.

Важливо уточнити, пунктирні лінії зроблені не просто так, за ними ви зможете орієнтуватися, в якому місці пастка може вас дістати, а в якому ні. Завдяки цьому, буде дуже просто переміщатися. Найголовніше не поспішати, суперники завжди будуть необдумано бігти вперед, і тим самим потрапляти під пастки, а ви в спокійному темпі зможете бути номером 1, обійшовши їх.

Загалом у грі 20 рівнів, вирушайте в ці веселі перегони просто зараз! Пройдіть їх усі за всяку ціну. З кожним рівнем буде все складніше, але від цього буде тільки цікавіше. Ми віримо в те, що ви впораєтеся.

Тут розташована онлайн гра Безглуздий біг, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.6644951140065 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 307)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Wacky Run .
  • Вона отримала оцінку 3.7 з 5, проголосувало 307 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри