Гра Ресторан: Суші Майстер

Ласкаво просимо до одного з найпопулярніших мережевих ресторанів японської кухні "Мастер Суши". За кілька останніх десятиліть азіатська кухня підкорила Європу. Однією з найпопулярніших стала японська кухня. Смачні та поживні, а головне корисні страви швидко зайняли свою нішу. Тепер складно уявити сучасну людину, яка б жодного разу в житті не ласувала суші або іншими східними смаколиками.

Сьогодні ми запрошуємо вас не просто відвідати найкращий японський ресторан, а й випробувати себе в ролі сушиста. Це буде не складно і дуже цікаво. Ви зможете смачно нагодувати відвідувачів і отримати за це не тільки гроші, а й вдячну посмішку.

Щоб прийняти замовлення вам потрібно уважно стежити за побажаннями клієнтів. Натисніть на страву, щоб дізнатися рецепт, за яким вона готується. Будьте уважні, інакше неправильно приготовані суші відправляться у відро для сміття. Ви зможете готувати чудові суші та гункани з найякісніших і висококласних продуктів. Крім споконвічно японських страв, ви зможете пригостити гостя одним із традиційних видів східного чаю. Якщо у вас закінчитися той чи інший інгредієнт, ви зможете зателефонувати і замовити його по телефону. Після їжі гості залишатимуть вам гроші на стійці. Намагайтеся забрати їх перш, ніж це зробить злодюжка. Приємної гри й удачі!

Тут розташована онлайн гра Ресторан: Суші Майстер, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1954817888428 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2169)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Restaurant: Sushi Master.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 2169 чоловік(а).
  • Дата релізу: Січень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри