Гра Майстер Шеф Вуличної Їжі

Вулична їжа посіла почесне місце в громадському харчуванні. Кожен із нас хоча б раз купував у вуличному кіоску хот дог або гамбургер. Такі швидкі перекуси хоч і не найкорисніші, але зате страшенно смачні, особливо коли поспішаєш. У грі "Майстер Шеф Вуличної Їжі", ви будете керувати вуличним рестораном на колесах. Ви готуватимете страви перед відвідувачами і віддаватимете їм їжу просто з пилу з жару. Ви готові? Тоді, вперед!

Наша кулінарна подорож почнеться з Америки. Саме там найбільше люблять вуличну їжу, де вона стала своєрідним культом. Спочатку у вашому розпорядженні буде невеликий гриль і кілька тарілок. Ви продаватимете своїм клієнтам смачні хот доги. Щойно гість зробить замовлення, ви маєте вивчити особливі побажання і взятися за готування. Але не варто довго затримуватися, адже відвідувач може розсердитися і піти.

За кожну правильно приготовану страву ви будете отримувати гроші. Їх ви зможете витратити на нове кухонне обладнання, декорації для ресторану та інші приємні дрібниці. Поколесивши Америкою на вас чекає подорож до Італії, Китаю та Австралії. Це буде незабутній досвід. Приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Майстер Шеф Вуличної Їжі, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9453125 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 384)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Street Foot Master Chef.
  • Вона отримала оцінку 3.9 з 5, проголосувало 384 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2019.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри