Гра Рослини Проти слизу

Гра "Рослини Проти слизу" допоможе вам весело і з користю скоротати вільний час. Якщо ви фанат серії ігор рослини проти зомбі, тоді вона стане для вас знахідкою. Тут все, як і в гучному оригіналі, але з єдиною відмінністю - замість зомбі ви будете протистояти слизовим монстрам.

Грандіозні зміни чекали на ваш задній дворик. Але одного разу ви побачили, що по його краях почала накопичуватися невідома в'язка субстанція. З кожним днем її ставало все більше і більше. Недовго думаючи, ви вирішили боротися з нею, щоб не дати повністю захопити всю вашу ділянку. Для боротьби з цією заразою ви вирішуєте вдатися до допомоги рослин. Тут то і починається найцікавіше.

Як грати?

У грі на вас чекають 25 цікавих рівнів різної складності. Спочатку ваш арсенал рослин буде зовсім мізерним, але чим більше слимаків буде знищено, тим більше саджанців ви зможете відкрити і посадити. Кожен з них має унікальні здібності та призначення. Постарайтеся вибудувати стратегію так, щоб максимально ефективно використовувати їхні слабкі та сильні сторони. Сировиною для висаджування рослин виступить енергія, її можна збирати по ходу гри або ж отримувати з соняшників. Тому не забувайте висадити щонайменше три соняшники для того, щоб не мати проблем із вирощуванням сіянців. Якщо ситуація стане зовсім безвихідною, у вас у розпорядженні будуть суперздібності такі, як вибух, заморозка та інші. Пам'ятайте, ваше основне завдання - не допустити слиз до вашого будинку.

Тут розташована онлайн гра Рослини Проти слизу, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.1798905608755 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 1462)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Plants Vs. Slime.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 1462 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри