Гра Малювання по клітинках стрибаючою кулькою

Хлопці, сьогодні на вас чекає абсолютно новий етап у світі малювання та розмальовок. Ми підготували для вас захопливу новинку, де ви малюватимете стрибаючим м'ячиком. Ви запитаєте "це як?", адже прикрашати м'ячиком та ще й який буде стрибати, неможливо. Але повірте, такий варіант все ж є і сьогодні ви особисто зможете вивчити новий спосіб, який подарує вам незабутні емоції. Давайте ж не будемо відкладати і почнемо розфарбовувати!

Як грати?

Отже, у грі на вас чекає кулька, яка весь час буде стрибати. Ваше завдання вибрати потрібний колір і почати стрибати до картинки, яка буде позначена клітинками на ігровому полі. Складність гри полягає в тому, що ваш м'яч буде постійно рухатися і направити його в потрібне місце буде дуже складно. Але ми впевнені, що у вас все вийде. Найголовніше, встигнути розфарбувати всі клітинки картинки за одну хвилину. Перші рівні будуть легкими, адже вам потрібно лише застрибнути в один колір і прикрасити потрібні вам клітинки, але з кожним новим рівнем на вас чекатиме дедалі більше і більше різновидів фарб, які всі потрібно використовувати, щоб прикрасити картинку. За кожну розфарбовану картинку, ви будете отримувати монети, які можна використовувати в магазині і купити нову форму пензлів. Проявіть всю свою спритність і швидкість для проходження рівнів, щоб зібрати свою колекцію піксельних розмальовок. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Малювання по клітинках стрибаючою кулькою, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3870967741935 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 31)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Pixel Painting With a Bouncing Ball.
  • Вона отримала оцінку 3.4 з 5, проголосувало 31 чоловік(а).
  • Дата релізу: Грудень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри