Гра Врятуй Желейку: Розвивай Логіку та Інтуїцію

"Врятуй Желейку: Розвивай Логіку та Інтуїцію" - це гра, в якій ви повністю зануритеся у світ логіки та мислення, адже саме тут від вас залежатиме життя маленької желейки. Вирушайте разом із нею у світ пригод, де на вас чекають безліч викликів для вашого мозку та найскладніші загадки. Грайте в ролі рятівника і надавайте допомогу маленькому персонажу, який потрапляє в різні неприємні ситуації, що вимагають вашого розумового втручання і дій. Готові прийняти цей нелегкий виклик і вберегти желейку від небезпек? Якщо так, то мерщій починайте грати!

Як грати?

Вашим завданням є стати рятувальником желейки, яка має уникнути падіння на небезпечний червоний лазер і не потрапити до рук злих супротивників. Кожен рівень буде наповнений новими викликами і вимагатиме від вас більшої уважності для розгадування головоломки. Складність ігрового процесу буде поступово наростати, тому будьте готові до нелегких розумових завдань. Приберіть усі непотрібні деталі з ігрового поля таким чином, щоб не пошкодити желейку і залишити її цілою і неушкодженою. Долайте всі складнощі, заробляйте монетки і купуйте собі нові види желейок. Бажаємо вам гарного проведення часу. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Врятуй Желейку: Розвивай Логіку та Інтуїцію, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.3333333333333 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 3)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Save the Slime: Develop Logic and Intuition.
  • Вона отримала оцінку 3.3 з 5, проголосувало 3 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри