Гра Полювання за Стікерами: Знайди і Приклей

Сьогоднішня гра призначена для всіх, хто полюбляє розслаблюючі та захопливі завдання, незалежно від віку. Тут на вас чекає захоплива головоломка, яка змусить вас напружити свій мозок. Мета гри - відшукати стікери та приклеїти їх у потрібне місце. Здається, все дуже просто! Але щоб відшукати стікери, потрібно дуже постаратися. Кожен стікер буде розкиданий між безліччю інших стікерів, і помітити потрібний буде дуже складно. Давайте перевіримо вашу удачу і дізнаємося, чи зможете ви впоратися з поставленим завданням.

Як грати?

У грі на вас чекає розвивальний процес, де потрібно проявити свою кмітливість і почати полювання за стікерами. Основне завдання - знайти стікери за списком і приклеїти їх у призначене місце. У грі дуже багато рівнів. Тому пропонуємо вам уже починати пошуки. На ігровому полі перед вами з'явитися дуже багато різних предметів, вони ж стікери. У нижній частині екрана вам по черзі будуть вискакувати стікери, який вам необхідно приклеїти серед безлічі інших. Але не просто приклеїти, а відшукати правильне місце. На перший погляд завдання не з простих. Але необхідно лише вибрати стікер, а потім перетягнути і приклеїти в потрібне місце на екрані. Якщо ви не можете відшукати місце для стікера, використовуйте підказку, після чого на локації з'явиться місце, куди потрібно прикріпити ваш стікер. Проходьте рівень за рівнем, щоб стати справжнім майстром з пошуку дрібних деталей. Удачі!

Тут розташована онлайн гра Полювання за Стікерами: Знайди і Приклей, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
4.2 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 5)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Sticker Hunt: Find & Stick.
  • Вона отримала оцінку 4.2 з 5, проголосувало 5 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри