Гра Руйнування блоків

Гра "Руйнування блоків" порадує всіх любителів блоків або блокових ігор і надасть можливість руйнувати блокові споруди різної форми. Запускайте кульки, і руйнуйте блоки на полі. Гармата, заряджена кулями, готова знести всі блоки з платформи. Знищуйте повністю будови і заробляйте монетки.

Перед вами простенька гра, яка не залишить байдужими любителів постріляти кульками. Гра складається з 25 рівнів у кожному з яких вам потрібно руйнувати споруди з блоків. Ви стріляєте з гармати або ж просто кидаєте важкі кулі по заздалегідь споруджених конструкціях. Основне завдання - збити з ігрового поля необхідну кількість блоків, які потрібні для проходження рівня.

Як грати?

Проходьте безліч цікавих рівнів і перевірте себе на точність і кмітливість. Вибирайте один із чотирьох видів кульок. Вам доступні такі кульки як: проста, велика, бомба і велика бомба. Прості кулі безкоштовні, але їхня кількість обмежена, для кожного рівня окремо, а інші кульки можна купувати за монети. Монети можна заробити за проходження рівнів. Що кращий результат, то більше монет. Купівля особливих куль, допоможе вам у знищенні блоків у важких рівнях. Грайте і проходьте всю гру, насолоджуючись захопливим руйнуванням блоків.

Тут розташована онлайн гра Руйнування блоків, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.2444444444444 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 45)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Breaking Blocks.
  • Вона отримала оцінку 3.2 з 5, проголосувало 45 чоловік(а).
  • Дата релізу: Жовтень 2022.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри