Гра Сплеш Фіш

Ласкаво просимо в захоплюючий світ аркадної гри "Сплеш Фіш"! У цій новій пригоді ви знову будете випробовувати свої навички, реакцію і вміння керувати клавіатурою, в спробах виконати завдання цієї захоплюючої аркадної гри, яка нагадає вам про пригоди маленької синьої пташки на ім'я Флаппі. Ви пам'ятаєте весь той біль, який ви пережили, намагаючись подолати нескінченні труби. Але серед наших гравців є ті, хто вважає, що ця гра заслуговує на увагу і може стати новим викликом. Тепер перед вами нове випробування і цього разу вам доведеться зануритися під воду.

Як грати?

Навіщо нашій рибці спало на думку покинути своє звичне місце, ніхто не знає. Можливо, їй захотілося пригод або перевірити свої здібності в екстремальних умовах, або просто їй стало нудно. Але тепер це вже не має значення, бо вам потрібно розробити стратегію для проходження цього лабіринту під водою. І хоча стратегія може здатися неможливою, головне уважно дивіться вперед, реагуйте на зміни в навколишньому середовищі.

Перед вами величні корали, що виросли у формі стовпів, і вам потрібно встигати ухилятися від них, то опускаючись, то піднімаючись вище. Управління не змінилося - вам знадобиться всього лише одна клавіша, щоб грати. Будьте уважні, будьте швидкі і покажіть свої навички в цій захоплюючій підводній аркаді. Збирайте монетки на своєму шляху і перевірте, чи зможете ви подолати всі перешкоди і досягти найвищих результатів? Усе залежить тільки від вас!

Тут розташована онлайн гра Сплеш Фіш, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Рибки
2.3076923076923 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 13)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Splishy Fish.
  • Вона отримала оцінку 2.3 з 5, проголосувало 13 чоловік(а).
  • Дата релізу: Травень 2023.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри