Гра Сабвей Серф Оксфорд

Приготуйтеся, вирушити в круту подорож Англією. Це місто отримало величезну популярність завдяки університету. Один відомий письменник назвав його містом дрімаючих шпилів. Сьогодні ви зможете відвідати безліч захопливих місць. Кожне з них просякнуте історією, архітектура, вона просто чудова! Насолоджуйтеся бігом по Оксфорду, відкрийте для себе щось нове.

"Сабвей Серф Оксфорд" - це нова захоплива гра, в якій ви бігатимете від охоронця та его собаки. Біг буде дуже небезпечним. Навколо вас залізниця, і будь-який невірний рух може стати для головного героя фатальним. Тут потрібно зосередитися на спритності! Швидкість бігу з дистанцією буде тільки збільшуватися. Тому потрібно буде дуже швидко давати команди, щоб персонаж встигав уникнути зіткнення з поїздом.

Тільки тут ви зможете дуже круто і весело провести час, граючи в Сабвей Серф! Збирайте монети, ставте рекорди. Прокачуйте всі поліпшення, вони дадуть вам можливість ставити кращі рекорди. Піднімайтеся в таблиці лідерів, спробуйте зайняти топ 1. Бажаємо вам приємної гри та удачі!

Тут розташована онлайн гра Сабвей Серф Оксфорд, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
3.9594594594595 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 148)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • /
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Subway Surfers Oxford.
  • Вона отримала оцінку 4.0 з 5, проголосувало 148 чоловік(а).
  • Дата релізу: Вересень 2021.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК, мобільні телефони та планшети).

Мої ігри