Гра Майстер Повітряних Куль: Лопни всі Кульки

"Майстер Повітряних Куль: Лопни всі Кульки" - це захоплива розслаблювальна розслаблювальна гра, яка дасть вам змогу відволіктися від щоденної рутини та поліпшити свою уважність! Вирушайте в парк розваг, де у вас буде можливість помилуватися на хмари з різнокольорових повітряних кульок, що створюють казкову атмосферу.

Як грати?

Перед вами на екрані буде зв'язка барвистих куль. Використовуйте мишку, щоб вибрати 3 однакові кульки. Щойно вони перемістяться на панель знизу, то миттєво перетворяться на блискучі золоті монети. Затисніть ліву клавішу миші та перемістіть курсор убік, щоб обертати об'єкти на ігровому полі. Однак якщо ви розмістите кульки в неправильній послідовності, через що на панелі не залишиться вільного місця, то ви програєте. Накопичіть достатню суму грошей для купівлі нових унікальних кульок, які зроблять ігровий процес ще більш веселим і захопливим. Завдяки приємній графіці, яскравим візуальним ефектам і медитативному геймплею, ви зможете зняти стрес і чудово провести вільний час! Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Майстер Повітряних Куль: Лопни всі Кульки, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шарики
5 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
  • Додати в Мої Ігри
Розгорнути на весь екран
Керування у грі:
  • - взаємодіяти
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Balloon Master: Triple Match.
  • Вона отримала оцінку 5.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Лютий 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри