Гра Плюшарики в Небезпеці: Фізична Головоломка

Вітаємо вас у грі "Плюшарики в Небезпеці: Фізична Головоломка"! Просто зараз ви вирушите в захопливу подорож рівнями, наповненими кумедними круглими створіннями, які підніматимуть вам настрій протягом усього ігрового процесу. Приготуйтеся до складних логічних завдань, які потребуватимуть стратегічного мислення і ретельного продумування кожного руху наперед. Ви будете відповідальні за життя милих плюшариків, які перебувають у небезпеці і потребують вашої допомоги. Готові прийняти цей виклик і допомогти героям залишитися живими і неушкодженими? Тоді починайте грати!

Як грати?

Ваше завдання - на кожному рівні ховати плюшариків так, щоб вони залишилися в безпеці і не потрапили в лапи злих монстрів. На них може полювати безліч злих червоних кульок, які хочуть знищити наших милих героїв. Уважно огляньте ігрове поле і в правильній послідовності переміщайте плюшариків, використовуючи цегляні стіни для їхнього захисту. Якщо застрягнете на якомусь рівні, скористайтеся підказкою у вигляді знака питання. Пройдіть усі рівні та зробіть так, щоб плюшарики в жодному разі не потрапили в лапи злих монстрів. Бажаємо удачі!

Тут розташована онлайн гра Плюшарики в Небезпеці: Фізична Головоломка, пограти в неї ви можете безкоштовно і просто зараз.
Розділ: Ігри Шарики
3 1 1 1 1 1 (Оцінок гри 2)
Керування у грі:
Інформація про гру:
  • Оригінальна назва гри — Ploofies in Danger: Physics Puzzle.
  • Вона отримала оцінку 3.0 з 5, проголосувало 2 чоловік(а).
  • Дата релізу: Серпень 2024.
  • Доступна на наступних платформах: Веб браузер (ПК).

Мої ігри